Ulaanbaatar, päivä nro 2 – 5

Aamulla tutustuimme irlantilaiseen Ruariin joka oli matkalla Irlannista aina Australiaan saakka. Tarkoitus miehellä oli jäädä Australiaan töihin kun sinne aikanaan pääsisi. Oli tullut samaa reittiä kuin mekin, tosin päivän verran perästä. Tutusttiin myös ex-vapaaottelija Keviniin. Hän asusteli Kiinassa pyöritti siellä jonkin sortin trading-bisnestä. Oli nyt Mongoliassa työmatkallaan. Päivällä käytiin Eevan kanssa katsomassa kun Bogdh Khan – viimeisen keisarin palatsi ja kansallismuseo olivat suljettuina.

Seuraavan päivän (2.1.) ohjelmaan kuului se että käytiin poikien (Kevinin ja Ruarin) kanssa syömässä. Samalla todettiin että kansallismuseo oli edelleen kiinni. Ruuan jälkeen käytiin poikien kanssa shoppailemassa SDS:ssa sekä iltaa vietettiin katsoen hostellilla The Expendables sekä 40v ja neitsyt samassa seurassa.

eeva, ruari ja kevin

Eeva, Ruari & Kevin

state department store

State Department Store

3.1. sujui myös rauhallisissa merkeissä. Selvisi että seuraava juna Beijingiin menisi vasta 8.1. UB alkoi olla jo riittävän nähty ja haluttiin B:hen mahdollisimman nopeasti. Seuraavat edulliset lentoliput löytyivät 5.1. ja ne myös shopattiin. Illalla käytiin Eevan kanssa syömässä Mongolian ainoassa vegaanisessa ravintolassa. Lisäksi neiti Louhela kävi kampaajalla josta seurasi itku. Kampaaja oli kuulemma pilannut hiukset, niistä oli tulleet vihreät. Itse en kyllä vihreyttä huomannut.

Viimeinen kokonainen päivä (4.1.) UB:ssa sujui edelleen.. noh.. oikeastaan tekemättä mitään fiksua. Näin talvella UB:stä ei keksi tekemistä kuin max kahdeksi päiväksi.  Yksi vaihtoehto olisi olut lähteä retkeilemään Gobin autiomaahan katsomaan nomadeja mutta tähän taas aika ei oikein riittänyt. Kävimme lounastamassa taas samassa vegaanisessa paikassa, tällä kerralla Eeva rahtasi Kevinin ja Ruarinkin mukaan. Lounaan jälkene Kevin lähti takaisin Kiinaan. Me kävimme Ruarin kanssa kansallismuseossa, postissa ja ostamassa pakolliset matkamuistot. Illalla katseltiin sitten taas leffoja.

nostokurkia ub:ssa

Kehittyvä kaupunki

kauppaan hevosella

Paikallinen mies tuli käymään kioskilla menopelinään ratsu

Kulut:

 • Ruoka 84 000 MNT
 • Ruokakauppa 68 000 MNT
 • Museo 1200 MNT
 • Matkamuistot 25 000 MNT
This entry was posted in '10 Winter Wonderland and tagged . Bookmark the permalink.

316 Responses to Ulaanbaatar, päivä nro 2 – 5

 1. Pingback: can hydroxychloroquine help fibromyalgia

 2. Pingback: how to purchase metoclopramide

 3. Pingback: metoprolol for sale

 4. Pingback: gemfibrozil 300mg united states

 5. Pingback: where to buy atorvastatin 10 mg

 6. Pingback: levothyroxine mcg without a prescription

 7. Pingback: levofloxacin over the counter

 8. Pingback: lamotrigine 50mg over the counter

 9. Pingback: cheapest indomethacin

 10. Pingback: order propranolol

 11. Pingback: azathioprine 50 mg medication

 12. Pingback: loperamide without a prescription

 13. Pingback: sumatriptan 100mg prices

 14. Pingback: isosorbide without prescription

 15. Pingback: hydrochlorothiazide 5 mg pills

 16. Pingback: glipizide 10 mg cost

Kommentoi artikkelia: