Lentokone hajosi ja kaikkea muuta

Kathmandun lentokenttä ei ole uusimmasta päästä. Varsin nuhjuinen, varmasti nuhjuisin pääkaupunki-statuksen omaava lentokenttä millä olen asioinut. Niin taisi olla myös Jet Airwaysin kone jolla meidän Eevan kanssa piti lentää Delhiin. Kone meni rikki. Tästä seurasi kauhea säätö, lopulta meidät bookattiin Air Indian kyytiin Delhiin.

Delhin päässä riemu repesi. Kun päästiin matkatavarahihnalle odottelemaan kapsäkkejä oli jo seuraava lentomme Mumbaihin ilmassa. Eli myöhästyimme siltä. Ei muuta kuin asioimaan lentoyhtiön luukulle.. eivät siellä voineet muuta kuin pahoitella tapahtunutta. Ei paljoa hymyilyttänyt. Emme olleet EU:ssa, lentoyhtiöitä eivät koske siis samat lait kuin meillä kotopuolessa tälläisissä tilanteissa. Emme saaneet uutta lentoa vaan jouduimme yöpymään Delhissä ja aamulla lentämään kohti Mumbaita. Onneksi tällä kertaa yö Delhissä tuli vietettyä Pahar Ganjin sijaan lentokenttähotellissa jonka lentoyhtiö kustansi. Saimme myös melkoisen edullisen uuden lennon Mumbaihin, hintaan 25 USD.

Seuraava päivä koitti. Hotelli oli ollut ihan ookoo, periaatteessa eurooppastandardia. Huoneen hintaan kuuluivat huonepalvelu ja ruuat suoraan huoneeseen. Lento Mumbaihin sujui kanssa varsin mallikkaasti. Delhin ja Mumbain kotimaanterminaalit olivat hienoimmat lentokentät millä on tullut toistaiseksi oltua. Uutta ja kiiltävää pintaa – edulliset hinnat ja jopa nukkumatuolit tarjolla. Lentokentän lehtikioskista löytyi jopa purjehduslehtiä. 😉

mumbai airport

Mumbai Airport

Mumbaihin saavuttua otettiin ensimmäisenä taksi rautatieasemalle. Saimme kuulla että lippuja ei enää tämän päivän juniin kohti Goaa ollut tarjolla joten joutuisimme yöpymään kaupungissa ja huomenna jatkamaan matkaa. Hotellin löytäminen ei ollut helppoa. Mumbaita ei turhaan pidetä kalliina kaupunkina. Uuvuttavan etsinnän jälkeen hotelli löytyi keskustasta ja yö sujui mukavasti nukkuen matkaväsymystä pois.

Kuluja:

 • Lento Delhi-Mumbai 25 USD
 • Junalippu Mumbai – Thivim 18 €
 • Hotelli Mumbaisa 430 INR
This entry was posted in '10 Ktm & Goan Expedition and tagged . Bookmark the permalink.

312 Responses to Lentokone hajosi ja kaikkea muuta

 1. Pingback: metoclopramide 10mg pills

 2. Pingback: how to purchase clotrimazole 10g

 3. Pingback: where to buy metoprolol

 4. Pingback: gemfibrozil australia

 5. Pingback: levothyroxine mcg pharmacy

 6. Pingback: levofloxacin generic

 7. Pingback: order digoxin 0.25mg

 8. Pingback: order terbinafine 250mg

 9. Pingback: lamotrigine price

 10. Pingback: indomethacin purchase

 11. Pingback: propranolol 20mg online

 12. Pingback: cost of azathioprine 50 mg

Kommentoi artikkelia: